Főoldal Kedvencek közé E-Mail
 

Vállalatvezetési szaktanácsadás

Ezt a komplex szolgáltatásunkat akár részeiben, akár teljességében, elsosorban mikro-, kis- és közép-vállalkozásoknak ajánljuk.

A szolgáltatás keretében akár projekt jelleggel , akár folyamatosan támogatást nyújtunk mindazokban a témákban, amelyekre a megrendelonek nincs meg a megfelelo kapacitása vagy ismerete.

Ezek a szolgáltatások elsosorban gazdasági, üzemviteli és különösen szervezetfejlesztési területeket ölelnek fel.

Vállaljuk a vállalkozás elindításához szükséges információk összegyujtését, üzleti tervek készítését, pályázatok megírását , a vállalkozásban dolgozó munkatársak kiválasztását és a mindenkor hatályos törvények szerinti munkaügyi dokumentálást. Munkaköri leírások, szabályzatok elkészítését, valamint azok bevezetését. Gazdasági és pénzügyi irányszámok rendszerének kialakítását és szükség szerinti nyomon követését. Megtérülési és nyereségességi ráták felállítását, cash flow és mérleg készítését. Irodánk képzett üzemgazdasági szakemberei a vállalkozások kockázatairól auditot és kockázatértékelo jelentést készítenek, megoldási javaslatokat adva a megrendelonek.

Marketing szaktanácsadóink a céglogó tervezésétol, honlapok készítésétol a marketing tevékenység tervezésén, majd szervezésén át, akár a reklám kiértékelésig, illetve vásárlói felmérésekig állnak megrendeloink rendelkezésére.

Kérje ajánlatunkat!

vissza© Copyright 2008 Humán Mentor   impresszum | adatvédelem | oldaltérkép webfejlesztés: dotsamazing.com