Főoldal Kedvencek közé E-Mail
 

Impresszum

Cégadatok:
A honlapot üzemelteti:
Humán Mentor Személyzeti és Vállalatvezetési Tanácsadó Iroda
6720 Szeged, Mérey utca 6/B 209.
Tel./Fax: +36 62 634 969
E-mail: info@humanmentor.hu
Web: www.humanmentor.hu

Felelős szerkesztő:
Korom Kinga

Technikai követelmények:
A Humán Mentor Személyzeti és Vállalatvezetési Tanácsadó Iroda honlapjához minimum 800x600 -as képernyőfelbontás szükséges.
A következő internetes böngészőkkel tekintheti meg az oldalunkat megjelenését tekintve optimálisan:
- Internet Explorer 6.0 és újabb verziók;
- Netscape Navigátor 6.0 és újabb verziók;
- Mozilla Firefox 1.0 és újabb verziók;
- Opera 9 és újabb verziók;
- Safari

Szerzői jogok:
A www.humanmentor.hu website-on ("lap") található tartalom a Humán Mentor Személyzeti és Vállalatvezetési Tanácsadó Iroda ("kiadó") szellemi tulajdona.
A Humán Mentor Személyzeti és Vállalatvezetési Tanácsadó Iroda fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Humán Mentor Személyzeti és Vállalatvezetési Tanácsadó Iroda követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
A www.humanmentor.hu domainnév és a "HumánMentor" logo jogi védelem alatt áll. Felhasználása kizárólagosan a Humán Mentor Személyzeti és Vállalatvezetési Tanácsadó Iroda előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

vissza© Copyright 2008 Humán Mentor   impresszum | adatvédelem | oldaltérkép webfejlesztés: dotsamazing.com