Főoldal Kedvencek közé E-Mail
 

Munkaügyi szaktanácsadás

Egy gazdasági társaság életében a hangsúlyt mindig a hatékony működésre, a lehető legnagyobb nyereség megszerzésére fektetjük, amelyhez szükség van a társaság folyamatos fejlesztésére, s ez legtöbbször a költséghatékonyságban nyilvánul meg.

Ma a leghatékonyabb, legértékesebb befektetés az Ember. Aki legyen munkáltató vagy munkavállaló, a munka világának nélkülözhetetlen résztvevője. Ahhoz, hogy az Ön cége kiemelkedő tudással rendelkező szakemberei elhivatottan végezzék munkájukat, és Önnel együtt élvezhessék gyümölcsét, elengedhetetlenül szükséges a munkahelyi viszonyok rendezett állapota.

Mit jelent ez?
Meg kell teremteni a rendezett munkaügyi kapcsolatok rendszerét, mind a munkáltatót, mind a munkavállalót megillető jogok érvényesítését, kötelezettségek teljesítését.
Ehhez azonban szükség van a munka világára vonatkozó szerteágazó, sokszor érthetetlen, gyakran változó jogszabályi rengetegben történő eligazodásra, ami erőforrásokat von el a vállalat fő tevékenységi körét érintő fajsúlyosabb teendőktől. Ezért tekint szinte minden munkáltató a személyzeti munkára, mint valami szükséges rosszra, így a vezetők többsége hagyja az egészet a maga útján menni. Döntésének következményével akkor szembesül, amikor munkaügyi ellenőrzéssel találja szemben magát, melynek következtében általában jóval fájóbb a kiszabott bírság összege, mint amennyibe egy olyan rendszer kidolgozása kerül, amely mind a munkáltatót, mind a munkavállalót elégedettséggel tölti el.

A Humán Mentor ebben segít Önnek tapasztalt munkaügyi szaktanácsadói révén, akik kiemelkedő, átfogó és naprakész elméleti ismerettel és több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a munkaügy, valamint a munkajog területén.

Munkaügyi szolgáltatásaink a Partner igényeihez igazodva az alábbi területekre terjedhetnek ki:

   Munkaviszony létesítés
   Munkaszerződések
   Munkaügyi tájékoztatók
   Munkaköri leírások
   Munkaidő beosztás
   Munkaidő nyilvántartás
   Szabadság nyilvántartás
   Munkaügyi szabályzat
   Munkaruha szabályzat
   Béren kívüli juttatások (cafetéria) rendszere
   Munkaviszony megszüntetés
   Egyéb munkajogi kérdések

Eddigi tapasztalatainkból kiindulva nem a munkaügyi audit a leginkább keresett együttműködési forma, Partnereink általában az átfogó, hosszú távú, átalánydíjas munkaügyi tanácsadásban bíznak, mely a szolgáltatás teljes időtartama alatt garantálja személyügyi / munkaügyi kötelezettségeik megbízható teljesítését.

Kérje ajánlatunkat!

vissza© Copyright 2008 Humán Mentor   impresszum | adatvédelem | oldaltérkép webfejlesztés: dotsamazing.com