Főoldal Kedvencek közé E-Mail
 

Adatvédelmi Szabályzat

Ehelyütt részletezzük a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzatunkat. Minden esetben ezen online titokvédelmi szabályzat érvényes, kivéve, ha az Ön és köztünk kitöltött nyomtatvány vagy szerződés ettől eltérően rendelkezik.

Oldalaink látogatása
Ön szabadon használhatja weboldalunkat, anélkül, hogy be kellene mutatkoznia vagy önmagáról bármilyen személyes információt közölnie kellene. Bár bizonyos információt weboldalaink működése részeként automatikusan rögzítünk, azt jelenleg semmilyen célra nem használjuk. Személyes adatok, például az Ön telefonszáma, postacíme vagy más információ csak akkor kerülhet birtokunkba, ha Ön azt önként rendelkezésünkre bocsátja egy megrendelőlap vagy regisztrációs oldal kitöltése során.

Mi történik a velünk közölt információval?
Bármely, általunk a weboldalainkon gyűjtött személyes adatra a célból van szükségünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani, például, hogy értesíteni tudjuk Önt érdeklődésére számot tartó lehetőségekről, és, hogy a minél jobb szolgáltatás érdekében megismerhessük látogatóink igényeit. Nem adjuk el, és nem adjuk bérbe látogatóink személyes adatait semmilyen szervezetnek. Az elektronikus kereskedelemben részvevők (eladók, beszállítók, és mások) személyes adatoknak csak azon részét kapják meg, amely szükséges ahhoz, hogy az Ön által megvásárolt termék vagy szolgáltatás teljesítése során szerepüket betöltsék. Személyes adatot csak az esetben adunk ki, ha minket arra törvény kötelez, vagy ha őszinte meggyőződésünk, hogy ez az ésszerűség szabályai szerint szükséges annak érdekében, hogy
(1) megfeleljünk a törvényes eljárásnak;
(2) velünk szemben támasztott igényekre válaszoljunk; vagy
(3) védelmezzük saját, ügyfeleink, vagy a köz jogait, javait, vagy személyes biztonságát.

Kérdések és aggodalmak
Ha bármely kérdése vagy aggodalma merül fel a személyes adatok használatára vonatkozóan, kérjük, küldjön nekünk email-t a HumánMentor címére.

Változások a szabályzatban
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az itt közzétett szabályzatot bármikor módosítsuk, de ez esetben e website-n közleményt teszünk közzé. Kérjük, az Ön által megadott adatok felhasználásának megismerése érdekében tájékozódjon a személyesadat-védelemmel kapcsolatos előírásainkról.

 

 

 © Copyright 2008 Humán Mentor   impresszum | adatvédelem | oldaltérkép webfejlesztés: dotsamazing.com