Főoldal Kedvencek közé E-Mail
 

Magunkról

A Humán Mentor szaktanácsadókkal és trénerekkel dolgozó Tanácsadó Iroda.
Szolgáltatásainkat nem kizárólag nagyvállalatoknak, hanem fejlődni kívánó kis- és középvállalkozásoknak is ajánljuk.

Az Iroda ötlete 2004-ben született meg, amikor cégünk alapítói személyzeti, illetve vállalatvezetőként tapasztalták, hogy a munka világa és a humán erőforrás gazdálkodás területén hiába kerestek olyan tanácsadót, aki a vezetők és munkatársak készségfejlesztésében az általuk megkívánt színvonalon, megfizethető árak mellett járulhatott volna hozzá vállalataik sikeréhez.

Ezen elvárások mentén, a kezdeti sikereknek és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően 2007-re sikerült egy olyan portfoliót kialakítanunk, mely egy-egy vállalkozás szinte teljes személyügyi és humán erőforrás feladatkörét képes lefedni.

Irodánk munkatársai nem csak szakterületüknek megfelelo szakmai végzettséggel rendelkeznek, de hosszú évek tapasztalatával, és tudásuk folyamatos fejlesztésével garantálják, hogy naprakész, gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek a munka világáról, a törvényi eloírásokról, illetve a világszínvonalú vezetoképzés klasszikus és modern módszereirol.

Irodánk arra törekszik, hogy Ügyfélkörünk bovítése mellett, meglévo Partnereink térjenek vissza hozzánk új megrendelésekkel, hiszen stratégiánk minden esetben a hosszú távú együttmuködési formákat támogatja.

Büszkék vagyunk mindazokra az eredményekre, amelyeket eddig elértünk, mára országszerte Partnereink széles skáláját szolgáljuk ki , többek között újdonságnak számító szolgáltatásokkal is.

Tanácsadó Irodánk szolgáltatásai teljes mértékben az Ön egyéni igényeinek megfeleloen kerülnek kidolgozásra, tartalmukban és módszertanukban egyaránt. Bátran állíthatjuk, hogy minden esetben olyan szakértok dolgoznak Partnereink munkatársaival, akiknek szakmai felkészültsége és egyéni stílusa a leginkább megfelel Partnereink szervezeti jellegzetességeinek.

Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan elégedett Partnereink között köszönthetjük!

vissza© Copyright 2008 Humán Mentor   impresszum | adatvédelem | oldaltérkép webfejlesztés: dotsamazing.com