Főoldal Kedvencek közé E-Mail
 

Tréningek, oktatás

(Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00282-2009)

Ugrás a Tréning listához >>>

A Humán Mentor szolgáltatásai között kiemelt szerep jut a tréningeknek, melyeknek természetesen teljes körű szervezését, lebonyolítását Irodánk vállalja.
Az alábbi sorokban összefoglaljuk azokat az általunk fontosnak tartott tudnivalókat, melyek minden tréningünk esetén érvényesek!

Kifejezetten változatos és trénereink által személyesen tesztelt programhelyszíneket kínálunk az ország szinte minden pontján, hiszen programjaink igény szerint a szakmai munka mellett a pihenésre, szórakozásra is lehetőséget nyújtanak.

Tréningeink összeállításakor minden esetben két szempont kap megkülönböztető figyelmet: egyrészt a lehető legnagyobb rugalmassággal tudunk Partnereink rendelkezésére állni, másrészt pedig a tréningek minden részletét Partnerünkkel aprólékosan egyeztetve állítjuk össze.
Mit is jelent ez?

Rugalmasság
Tréningeink mind tematikájukban, mind gyakorlati kivitelezésükben Partnerünk elvárásai szerint valósulnak meg. Bár standard tréning ajánlataink döntő többsége egymásra épülő, vagy egymást kiegészítő programsorozat, természetesen az egyes tréningek önmagukban is megrendelhetőek. Nálunk semmi nincs kőbe vésve, bármilyen egyedi igényre találunk megoldást, így tréningeink ütemezése is változatos formában valósulhat meg.

Együttműködés
Amennyiben elfogadja ajánlatunkat – melynek elkészítése előtt(!) is igyekszünk egy előzetes és természetesen díjmentes konzultációra sort keríteni -, szolgáltatásaink legapróbb részletét is közösen alakíthatjuk ki. Legyen szó akár a tréning céljának leginkább megfelelő tematikáról, a helyszínválasztásról, vagy a tréning napirendjének kialakításáról, minden esetben Partnerünk is aktív részese lehet a teljes folyamatnak. Objektív kritériumként a hatékonyságot és a sikeres, szándékunk szerint hosszú távú együttműködést tartjuk szem előtt.

Tréningeinket az előzetes konzultáció(k) mellett utókövetés is kiegészítheti, melynek javasolt időpontját és előrelátható tartamát már ajánlatunk is tartalmazni fogja.

Amennyiben a résztvevőknek, vagy Partnerünknek nincs kifogása ellene, a tréningeken videó- és fénykép felvételeket készítünk*, melyek nem csak hogy a közös munkát teszik színesebbé és az azonnali elemzést is lehetővé teszik, de a résztvevők számára készített emlékeztetőnek is szerves részét képezik.

Tréningeink ajánlott időtartama is többféle bontás szerint változhat. Ajánlatainkban az 1 nap 8 órás, a fél nap 5 órás kötött programot takar.

Végezetül essen néhány szó arról, hogy mit is tartalmaz a Humán Mentor által meghatározott ajánlati ár, azaz mi mindent tartalmaz minden egyes tréningünk?

   Az előzetes konzultáció(ka)t
   A tréninghez szükséges minden háttéranyagot, oktatási segédletet, technikai felszerelést
   A tréner(ek) tiszteletdíját
   A résztvevők számára készített minden oktatási anyagot
   A résztvevők, illetve a menedzsment számára készített emlékeztetőt, összefoglalót CD vagy DVD alakjában**
   Az utókövetést

Ajánlataink a tréningekhez kapcsolódó minden más költséget (tréninghelyszín bérleti díja, szállásdíj, catering, egyéb költségek) külön feltüntetve tartalmaznak!

Reméljük hasznos információkkal szolgálhattunk, és tréningeink részletes leírásánál minden kérdésére választ talál. Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy ajánlatkérését szeretné eljuttatni számunkra, kollegáink készséggel állnak rendelkezésére elérhetőségeinken!

* Néhány tréning jellegéből adódóan videofelvételek készítése elkerülhetetlen.
** Az összefoglaló a szakmai anyag mellett tartalmazhatja a szabadidős programokon készült felvételeket is.

 

Tréningek részletes leírása
Csapatépítés
Együttműködés
Bevezetés a vezetésbe
Példamutató vezető
Hatékony vezető
Időgazdálkodás
Kommunikáció
Konfliktuskezelés
Interjútechnikák
Tárgyalástechnikák
Prezentáció
Értekezlet-vezetés
Motiváció
Karriertervezés
Munkaügyi felkészítés - alap
Munkaügyi felkészítés - speciális
Teljesítmény-értékelés
Felkészítés - coaching
Üzleti tervek, összefüggések
Vevőorientált értékesítés
Vevőszolgálat

vissza© Copyright 2008 Humán Mentor   impresszum | adatvédelem | oldaltérkép webfejlesztés: dotsamazing.com